ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB PLAY FOR FUTURE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΓΙΑ 7+ ΧΡΟΝΩΝ
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗ ΓΗ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΤ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΓΗ. ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΤ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ! ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ 3D ΜΟΝΤΕΛΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΑ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΤ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ - ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ - ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ - ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΕΛΗΝΙΑΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ - ΤΑΙΝΙΑ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ - ΓΡΑΝΑΖΙΑ - ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ - ΤΟΝ ΗΛΙΟ - ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ - ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 7 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ PLAY FOR FUTURE ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ CLEMENTONI ΓΙΑ ΠΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. ΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ. H CLEMENTONI ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Αναρωτήθηκες ποτέ τι προκαλεί τη διαδοχή των εποχών στη Γη;

Αυτό το σετ θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις το ρόλο που παίζει ο Ήλιος σε αυτό το φαινόμενο, τι είναι η Υπερθέρμανση του Πλανήτη και τι μπορούμε να κάνουμε με το δικό μας μικρό τρόπο για να βοηθήσουμε τον πλανήτη μας, τη Γη. Ένα επιστημονικό σετ, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανακυκλωμένα υλικά, για να εξερευνήσεις την κίνηση της Γης, τις εποχές, την οικολογία και πολλά άλλα! Χάρη στο φανταστικό 3D μοντέλο, μπορείς να ανακαλύψεις τα πάντα για την περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο. Με ρεαλιστικούς χρωματικά πλανήτες για ακόμα πιο ζωντανή αναπαράσταση!

Περιλαμβάνεται εικονογραφημένο εγχειρίδιο με αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα φαινόμενα γύρω από τους πλανήτες και τη Γη, αλλά και σημειωματάριο παρατηρητή για να κρατάς όλες σου τις σημειώσεις χρησιμοποιώντας τα υλικά που παρέχονται με το σετ.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει:
Πλαστική βάση
Δίσκους με τις εποχές
Ετικέτες με τις καιρικές συνθήκες
Περιστρεφόμενο βραχίονα
Δίσκους με τις σεληνιακές φάσεις
Ταινία διπλής όψης
Γρανάζια
Τη γη με απεικονίσεις
Τον ήλιο
Το φεγγάρι
Το σημειωματάριο παρατηρητή
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο από ανακυκλωμένο χαρτί

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω
Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα προϊόντα Play For Future είναι μια απτή ένδειξη της δέσμευση της Clementoni για πιο Υπεύθυνα Προϊόντα. Με μήνυμα σεβασμός στη φύση και σήμα ένα φύλλο σε σχήμα καρδιάς το οποίο είναι ορατό σε όλα τα προϊόντα που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά. H Clementoni έχει προχωρήσει ήδη στη δημιουργία μίας νέας σειράς παιχνιδιών, φιλικά προς το περιβάλλον. Εκτιμώντας τους πολύτιμους πόρους της γης, προστατεύοντας τη φύση και προτιμώντας υλικά τα οποία ανακυκλώνονται, το παιδί μαθαίνει να αγαπάει τη φύση μέσα από το παιχνίδι!

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 7+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150105


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB PLAY FOR FUTURE ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ ΓΙΑ 7+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 13,39€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ASCOMPANY/AS-337272.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ JURASSIC WORLD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Κωδικός: 337272
13,39€
PA/PA-302413.jpg

hand2mind Εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM Σωλήνες αισθητηριακής...

Κωδικός: 302413
49,45€
ASCOMPANY/AS-150117.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ...

Κωδικός: 150117
12,50€
PA/PA-302182.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM Εργαστήριο πειραμάτων...

Κωδικός: 302182
44,11€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading