ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΥΡΩΔΑΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ! ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΩΜΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΡΟΔΟΠΕΤΑΛΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ, ΠΟΤ-ΠΟΥΡΙ, ΓΥΨΙΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ BATH BOMBS ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΩΝ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ ΒΑΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ - ΓΛΥΚΙΑ ΒΑΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ - ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ - ΣΠΑΤΟΥΛΑ, ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΡΩΣΤΙΚΗ - ΜΙΚΡΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ - ΦΙΑΛΕΣ ΜΕ ΠΩΜΑΤΑ - ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ - ΧΩΝΙ - ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΠΡΕΙ - ΧΑΡΤΙ ΦΙΛΤΡΟΥ - ΧΑΡΤΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ (TESTER) - ΞΥΛΙΝΑ ΣΤΙΚ ΓΙΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟΥ - ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΓΥΨΟ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ - ΚΑΛΟΥΠΙ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ - ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΙΑ ΦΙΑΛΕΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Διασκέδασε ανακαλύπτοντας την επιστήμη της αρωματοποιίας! Ένα πραγματικό επιστημονικό εργαστήριο για να φτιάξεις μόνη σου την δική σου σειρά αρωμάτων με υπέροχες μυρωδάτες δημιουργίες! Το σετ περιέχει πολλά και πλούσια συστατικά για να φτιάξεις το δικό σου άρωμα, αρωματικό νερό από ροδοπέταλα, αρωματικά άλατα μπάνιου, αποσμητικό χώρου, ποτ-πουρί, γύψινα αρωματικά, αρωματικά bath bombs και λάδι σώματος. Μέσα από αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι θα μάθεις να εφαρμόζεις τις επιστημονικές αρχές στον κόσμο της αρωματοποιίας. Όλα τα προτεινόμενα πειράματα αναλύονται προσεκτικά σε ένα πλούσιο εγχειρίδιο για την ανακάλυψη της επιστήμης των αρωμάτων.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει:

Λουλουδάτη βάση αρώματος
Γλυκιά βάση αρώματος
Αναζωογονητική βάση αρώματος
Σπάτουλα, σταγονόμετρα
Κόκκινη χρωστική
Μικρά ποτηράκια μέτρησης
Φιάλες με πώματα
Αναδευτήρα
Χωνί
Μπουκάλι σπρέι
Χαρτί φίλτρου
Χαρτονάκια για δοκιμή (tester)
Ξύλινα στικ για αποσμητικό χώρου
Ετικέτες
Σακουλάκι με γύψο
Προστατευτικά γάντια
Καλούπι με σχήματα
Βάση στήριξης για φιάλες
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο
Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω
Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 340678


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 18,37€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ASCOMPANY/AS-150115.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ...

Κωδικός: 150115
12,50€
PA/PA-319598.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ρομποτικής Ρομποτικό...

Κωδικός: 319598
78,57€
ASCOMPANY/AS-340588.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ROBOTICS ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ...

Κωδικός: 340588
35,73€
PA/PA-302182.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM Εργαστήριο πειραμάτων...

Κωδικός: 302182
44,11€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading