AS MAGNET BOX ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ 30 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ
ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ; ΜΕ ΤΟ AS MAGNET BOX ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΕΡΕΥΝΕΙ & ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ, ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΞΥΛΙΝΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ & ΤΗ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΦΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΟΡΔΟΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΥΛΙΝΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ 30 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ AS MAGNET BOX; Η ΣΕΙΡΑ MAGNET BOX ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ MAGNET BOX, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΧΕΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ TOYS AWARDS 2021.
Έτοιμοι για ένα μαγικό ταξίδι στο διάστημα; Με το AS Magnet Box Πλανητάριο το παιδί εξερευνεί & εξοικειώνεται με το ηλιακό σύστημα. Πλανήτες, αστερισμοί, δορυφόροι, αστροναύτες, παρέχονται σε μορφή μαγνητών για τοποθέτηση στο μαγνητικό ξύλινο χάρτη του ηλιακού συστήματος. Μάθετε την απόσταση των πλανητών από τον ήλιο & τη διάμετρό τους, χάρη στην εκπαιδευτική αφίσα που περιλαμβάνεται. Ιδανικό για δώρο για κάθε παιδί που ενδιαφέρεται να μάθει τι υπάρχει πέρα από το δικό μας πλανήτη. Το πλανητάριο λειτουργεί επίσης και ως ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο αφού διαθέτει κορδόνι για να μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο.



Περιλαμβάνει:
Ξύλινη μαγνητική βάση
Εκπαιδευτική αφίσα
30 μαγνήτες
Φύλλο με αυτοκόλλητα


Τι είναι τα AS Magnet Box;

Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 5+
Χαρακτηριστικά : Μαγνητικά


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 341161


AS MAGNET BOX ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ 30 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 17,86€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
TRADESOR/TRD-447884.jpg

ΠΙΝΑΚΑΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΣΤΑΝΤ - 628-88 - 102565

Κωδικός: 447884
16,20€
PA/PA-314413.jpg

Παιχνίδι Μνήμης Plan Toys για 3ετών+

Κωδικός: 314413
11,54€
TRADESOR/TRD-424853.jpg

ΚΙΑΛΙΑ - MINI - KL-1025 - 10*25 - 340080

Κωδικός: 424853
7,20€
ASCOMPANY/AS-150038.jpg

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΙΜΩΛΙΕΣ ΓΙΑ...

Κωδικός: 150038
13,39€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading