ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ; ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 100 ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ 100 ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΑΠΟ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ, ΜΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ! ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΙΡΑΜΑ! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΥΑΛΙΑ - ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ - ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ - ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ - ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑ - ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ - ΚΛΕΙΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΧΩΝΙ - ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ - ΣΤΑΤΩ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ - ΧΑΡΤΙ ΦΙΛΤΡΟΥ - ΛΑΒΙΔΑ - ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ - ΠΑΖΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Θέλεις να μάθεις για πειράματα χημείας και όλα τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία τους;

Τώρα μπορείς μέσα από αυτό το επιστημονικό σετ και με τα ειδικά εργαλεία, να κάνεις περισσότερα από 100 εύκολα και ασφαλή πειράματα και να δημιουργήσεις ένα πραγματικό εργαστήριο στο σπίτι σου! Το σετ περιλαμβάνει 100 πειράματα και πολλές δραστηριότητες και πληροφορίες γύρω από τον περιοδικό πίνακα, από διαλύματα, στοιχεία, ενώσεις, μείγματα και χημικές αντιδράσεις, αλλά και διάφορα πειράματα με πράγματα από την καθημερινότητά μας!

Μάθε τις βασικές τεχνικές για να πειραματιστείς με εύκολο, ασφαλή και διασκεδαστικό τρόπο γύρω από τα μυστικά της χημείας και να ανακαλύψεις την εξήγηση γύρω από κάθε πείραμα! Ακολούθησε τις συμβουλές που παρέχονται με το εικονογραφημένο επιστημονικό εγχειρίδιο βήμα-βήμα και παρακολούθησε τις αλλαγές που θα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια σου!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει:

Προστατευτικά γυαλιά
Πλαστικά ποτήρια μέτρησης με καπάκι
Δοκιμαστικούς σωλήνες με καπάκι
Βουρτσάκι καθαρισμού δοκιμαστικών σωλήνων
Αναδευτήρα
Σταγονόμετρο
Κλειδί ασφαλείας
Χωνί
Μικρή σπάτουλα
Στατώ δοκιμαστικών σωλήνων
Χαρτί φίλτρου
Λαβίδα
Χημικές ουσίες
Παζλ με τον περιοδικό πίνακα
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο οδηγιών

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω
Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150040


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΧΗΜΕΙΑΣ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 17,59€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ZYM/ZYM-308959.jpg

Δωμάτιο μωρού

Κωδικός: 308959
25,99€
PA/PA-313717.jpg

ΚατασκευέΣ με κορδόνια LAP (σετ 4 βάσειΣ κ 4 ραβδάκια) 28X19X5εκ....

Κωδικός: 313717
25,97€
PA/PA-312208.jpg

AKROS Ντόμινο με ανάγλυφη υφή

Κωδικός: 312208
25,18€
TRADESOR/TRD-432570.jpg

ΣΕΤ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ-ΠΑΓΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ - 1077-4 - 345301...

Κωδικός: 432570
5,40€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading