ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΔΡΟΠΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ; ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΦΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ! Η ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ, Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΦΥΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ Η ΝΑ ΜΕΤΑΦΥΤΕΥΤΟΥΝ. ΜΑΘΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΦΥΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ. ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΦΥΤΩΝ! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΟΠΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ - ΠΙΑΤΑ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ - ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗ ΑΡΓΙΛΟ - ΡΑΒΔΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΥΤΩΝ - ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑ - ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Θέλεις να μάθεις για πειράματα με τεχνικές υδροπονικής καλλιέργειας;

Τώρα μπορείς μέσα από αυτό το επιστημονικό σετ και με τις ειδικές δεξαμενές καλλιέργειας, να καλλιεργήσεις φυτά χωρίς χώμα και να παρατηρήσεις την ανάπτυξη των ριζών τους μέσα στο νερό! Η υδροπονία, η καλλιέργεια φυτών εκτός εδάφους, είναι μια καινοτόμος τεχνική που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο σε φυτώρια για την παραγωγή τροφίμων, διακοσμητικών φυτών και λουλουδιών, καθώς με αυτή τη μέθοδο δε χρειάζεται να φυτευτούν στο έδαφος ή να μεταφυτευτούν.

Μάθε τις βασικές τεχνικές για να πειραματιστείς με την υδροπονία και να καλλιεργήσεις τα δικά σου φυτά, τα οποία δε χρειάζεται να φυτέψεις στο έδαφος, αρκεί να τους δίνεις τη σωστή ποσότητα τροφής και νερού. Με πλήρες εξοπλισμό και το αναλυτικό εικονογραφημένο εγχειρίδιο θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να ανακαλύψεις αυτή τη νέα αυτή μέθοδο καλλιέργειας φυτών! Παρακολούθησε πώς μεγαλώνουν οι ρίζες μέρα με τη μέρα!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει:
Διαφανείς γλάστρες
Γλαστράκια με οπές αποστράγγισης
Πιάτα για γλάστρες
Σακουλάκι με διογκωμένη άργιλο
Ράβδοι στήριξης φυτών
Σταγονόμετρο και σπάτουλα
Σακουλάκι με σπόρους
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο οδηγιών
Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω
Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 337273


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 8,93€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ASCOMPANY/AS-340678.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΟΥΛΟΥΔΕΝΙΑ...

Κωδικός: 340678
18,37€
PA/PA-302476.jpg

hand2mind Εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM Σετ δραστηριοτήτων μετρήσεων...

Κωδικός: 302476
56,71€
ASCOMPANY/AS-362675.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ...

Κωδικός: 362675
8,93€
PA/PA-302422.jpg

Εκπαιδευτικό παιχνίδι STEM Σετ εκπαιδευτικά Fidget Toys για...

Κωδικός: 302422
56,05€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading