ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ 250+ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 8+
ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ. ΕΝΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 250 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 50 ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΧΛΟΥΣ, ΤΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΕ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΓΕΡΑΝΟ Η ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ! Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΛΛΗΛΟΕΠΙΔΡΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ Η ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ APP ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 3D ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ 20 ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Η ΤΟ APP ΚΑΙ 30 ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ APP. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ APP ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ANDROID TM - APPLE ΚΑΙ AMAZON Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ STEM (SCIENCE-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, TECHNOLOGY-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ENGINEERING-ΜΗΧΑΝΙΚΗ, MATHEMATICS-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Ένα επιστημονικό σετ που θα σε κάνει να ζήσεις απίστευτες περιπέτειες στο Εργαστήριο Μηχανικής του Μαθαίνω και Δημιουργώ. Ένα συναρπαστικό σετ με περισσότερα από 250 εξαρτήματα για την κατασκευή 50 μοντέλων και τεχνικών εφαρμογών κατασκευές για να ανακαλύψεις τα μυστικά της Μηχανικής. Μπορείς να πειραματιστείς με τους μοχλούς, τα γρανάζια και τις τροχαλίες συναρμολογώντας διάφορα μοντέλα με αυξανόμενα επίπεδα δυσκολίας. Κατασκεύασε ένα ελικόπτερο, ένα μηχανοκίνητο γερανό ή ένα αυτοκίνητο με πραγματικό ηλεκτρικό κινητήρα! Ο ηλεκτρικός κινητήρας αλληλοεπιδρά χειροκίνητα με το κιβώτιο 2 ταχυτήτων και το τιμόνι.

Ακολούθησε τις οδηγίες του εικονογραφημένου εγχειριδίου, γεμάτες τεχνικές και επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με τους τροχαλίες ή κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή APP με διαδραστικές οδηγίες 3D για όλα τα μοντέλα. Θα βρεις 20 μοντέλα προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών ή το APP και 30 μοντέλα προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το APP.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Το App είναι συμβατό με Android TM - Apple και Amazon

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ Build προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 340587


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕ 250+ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 8+

Τιμή Internet : 35,73€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ASCOMPANY/AS-362760.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΗΧΑΝΗ...

Κωδικός: 362760
22,32€
ASCOMPANY/AS-362769.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ACTION-REACTION ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ SPIRAL...

Κωδικός: 362769
7,13€
PA/PA-302470.jpg

Στολή και εξοπλισμόΣ μικρού επιστήμονα για 3 ετών+

Κωδικός: 302470
27,63€
ASCOMPANY/AS-362768.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ACTION-REACTION ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

Κωδικός: 362768
9,81€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading