Η Εταιρεία

Η εταιρία LAGO Λαγογιάννης ΑΒΕΕ βρίσκεται στο χώρο του επίπλου περισσότερο από 30 χρόνια. Ιδρυτής της εταιρίας LAGO ΑΒΕΕ ήταν ο κύριος Λαγογιάννης Γεώργιος ο οποίος ως βιομηχανικός σχεδιαστής δημιούργησε προϊόντα υψηλής αισθητικής και μοντέρνου στυλ με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό και δυνατότητα ειδικών κατασκευών. Τα προϊόντα αυτά σε απέρριτη λιτή γραμμή, με κορυφαίας ποιότητας υλικά ανταποκρίθηκαν στις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες του καθενός από εσάς και καθιέρωσαν την LAGO στη συνείδηση των καταναλωτών ως την εταιρία που προσφέρει μέσω της πολύχρονης πείρας και συνέπειας της, την μεγαλύτερη ποικιλία στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Γρήγορα και δίκαια η εταιρία μας καθιερώθηκε στον απαιτητικό χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων. Η πολλαπλή, έμπειρη, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών και η ποιότητα των προϊόντων της, με τιμές χαμηλότερες της αγοράς, τη βοήθησαν να εξελιχθεί ραγδαία. Παράλληλα η σοβαρότητα και η συνέπεια που τη διακρίνει, προκάλεσε το ζωηρό ενδιαφέρον των υπευθύνων των ξενοδοχειακών μονάδων, με αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση των συνεργατών της.

Στην επιτυχία συντέλεσε ο σχεδιασμός του υποστρώματος διογκωμένης πολυστερίνης (LAGO BASE). Το προϊόν εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο κύριος Λαγογιάννης Γεώργιος. Στόχος ήταν η λειτουργικότητα και η αισθητική. Για την επίτευξη του στόχου αυτού χρησιμοποίησε ένα ευρέως διαδεδομένο υλικό με έναν επαναστατικό τρόπο. Κατάφερε να δημιουργήσει ένα προιόν το οποίο υπερτερεί όλων των άλλων επίπλων σε τεχνολογία, ποιότητα, αντοχή και βαρύτητα εμφάνισης, χωρίς να υστερεί σε κανένα απολύτως σημείο. Κατάφερε η τεχνολογία να συναγωνίζεται το design. Η λειτουργικότητα την άνεση και την αισθητική. Όσο για αντοχή...


ΤΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ LAGO ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 30 ΕΤΩΝ

ΓΙΑ ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΡΙΞΙΜΟ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΤΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΑΡ. 1004885 ΤΟΥ Ο.Β.Ι.

Η συνέχεια της επιχείρησης μετά από ένα ιδιαίτερα γόνιμο αξιόλογο και παραγωγικό κύκλο 30 και πλέον ετών πέρασε στην επόμενη γενιά. Ο Στυλιανός Λαγογιάννης από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου έχοντας υπό τη καθοδήγηση του τα υπόλοιπα στελέχη της επιχείρησης συνεχίζουν την ανοδική πορεία της εταιρίας με νέες καινοτομίες και επιχειρηματικές δράσεις, δίνοντας όμως βάση στις ίδιες αξίες που μας χαρακτηρίζουν για παραπάνω από 30 χρόνια

Η μεγάλη γκάμα των επίπλων και γενικότερα των προϊόντων μας ικανοποιεί ακόμη και τα πιο απαιτητικά γούστα. Η εταιρία LAGO σας έδινε όλα αυτά τα χρόνια και εξακολουθεί να σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε τα έπιπλα σας ανάμεσα στα δεκάδες σχέδια επίπλων, που δημιουργούμε λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε ανάγκες των πελατών μας και έχοντας πάντα σαν στόχο τη λειτουργικότητα και την αισθητική των χώρων που αναλαμβάνουμε είτε πρόκειται για ένα απλό δωμάτιο είτε για ολόκληρη ξενοδοχειακή μονάδα.

Όλη η εμπειρία, η ευρεία γνώση του αντικειμένου του επίπλου και η διαρκής ανοδική πορεία, μας ώθησε στο να πραγματοποιήσουμε νέα ελπιδοφόρα βήματα προς το μέλλον με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την ικανοποίηση του πελάτη.

Η εταιρία LAGO με ένα μεγάλο δυναμικό εξειδικευμένων συνεργατών έκανε το 2008 την δυναμική είσοδο στο χώρο του διαδικτύου με ένα κατά το δυνατόν πληρέστερο, ολοκληρωμένο, λειτουργικό και διαρκώς ανανεώσιμο δικτυακό τόπο που προσφέρει τη δυνατότητα στο πελάτη να επιλέγει από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που θα καλύπτουν όλους τους χώρους του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου.

Παρέχονται συμβουλές διακόσμησης, δυνατότητες επικοινωνίας και αρκετές ακόμη χρηστικές δυνατότητες που συνεπήραν τους λάτρεις/χρήστες του διαδικτύου και αποτέλεσαν το νέο άνοιγμα στο χώρο του επίπλου.

Με λίγα λόγια …

Η LAGO ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙΠΛΟΥ.

back-to-top