Υπηρεσίες

1.ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό πωλήσεων βρίσκεται συνεχώς κοντά σας και είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει τις ιδανικότερες λύσεις στις οικονομικότερες τιμές για να γίνει ο δικός σας χώρος πραγματικά ξεχωριστός.

Τα έμπειρα συνεργεία διανομών της εταιρίας μας αναλαμβάνουν την μεταφορά και τοποθέτηση των επίπλων με συνέπεια.

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας καλύπτουν τους πελάτες και μετά τις αγορές τους (after sales service). Διατηρούμε μια επαγγελματική και φιλική σχέση και μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας , ώστε να είστε πάντα σε θέση να απευθυνθείτε με οποιαδήποτε απορία, ερώτηση ή ιδέα για το πώς να διαμορφώσετε τον χώρο σας.

Στόχος είναι η καλή ισορροπία στη σχέση ποιότητας - τιμής, ώστε να σας προσφέρουμε αυτό που ονειρεύεστε προσαρμοσμένο στα μέτρα σας. Και όλα αυτά, με προγράμματα χρηματοδότησης και τόσο καλές τιμές που δεν χρειάζεται να σκεφτείτε δεύτερη φορά για την επιλογή σας.


2.ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΠΛΩΝ

Οι δραστηριότητες της LAGO επεκτείνονται στην δημιουργία ειδικών κατασκευών ικανοποιώντας και τους πλέον απαιτητικούς πελάτες της από το τμήμα σχεδιασμού επίπλου της εταιρείας μας. Κατασκευάζουμε έπιπλα στα μέτρα που εσείς θέλετε και ταιριάζουν στο χώρο σας. Όλα μας τα έπιπλα μπορούν να τροποποιηθούν ούτως ώστε να ταιριάξουν στον χώρο σας και τις ανάγκες σας. Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές επίπλων με βάση οποιοδήποτε σχέδιο μας προσκομίσετε ή σας προτείνουμε εμείς τα δικά μας σχέδια με ακρίβεια στους χρόνους παράδοσης και πάντα με φιλική εξυπηρέτηση. Εγγύηση η πολυετή πείρα μας στις ειδικές κατασκευές σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους (ξενοδοχεία, καφετερίες, εστιατόρια, κ.α.).


3.ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Έμπειροι διακοσμητές είναι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε ερώτηση, πληροφορία ή απορία σας σχετικά με την επίπλωση και διακόσμηση του σπιτιού σας και το σημαντικότερο για να σας βοηθήσουν με τις δημιουργικές τους προτάσεις να πάρετε τη σωστή απόφαση ανάλογα με το χώρο σας και την αισθητική σας αντίληψη.

Εκτός από τα έπιπλα λειτουργεί και ειδικό τμήμα υφασμάτων, με μια πλούσια, ολοκληρωμένη συλλογή από χρωματολόγια υφασμάτων και τεχνοδερμάτων για να "ντύσετε" το σπίτι.

Ενημερωνόμαστε τακτικά, με επισκέψεις στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού, για οτιδήποτε καινούριο υπάρχει στην παγκόσμια αγορά αποσκοπώντας στην συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων μας και την παρακολούθηση όλων των σύγχρονων τάσεων.

back-to-top